Over ons

solar start in 2017

Ramon & Vanessa in de sneeuw in Vaals_

Wie is Green Energy Systems? In 2015 zijn wij begonnen als zelfstandig  onderhoudsbedrijf voor alles in en rondom uw huis. We hebben ons bedrijf door de tijd heen solide uitgebouwd, door samen te werken met betrouwbare partners die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

Sinds 2017 zijn we zelf gegroeid naar specialist in zonnestroom-systemen.  Ervaring hebben we opgedaan door de samenwerking op te zoeken met grote installateurs, familiebedrijven en de kleinere spelers op de markt. Elke zonnepanelen installateur had zijn voors en zijn tegens. De positieve punten heb ik dan ook in kaart gebracht om deze bij Green Energy Systems te implementeren.

Bij de start van Green Energy Systems was mijn eerste insteek om één vaste aanspreekpartner voor de klant te zijn; ondernemer met alles onder één kap. Voor bepaalde werkzaamheden heb je echter gewoonweg specialisten nodig. Daarom ga ik de samenwerking aan met lokale vakmensen om een veilig en technisch goed onderbouwd zonnestroomsysteem te leveren. 

We kijken ernaar uit om u te mogen ontmoeten.

Ramon & Vanessa

Missie

Onze missie is om de hoogste kwaliteit, kosteneffectieve energieproducten en -diensten voor hernieuwbare energie te leveren aan ieder die geïnteresseerd is in het verminderen van de energiekosten en zijn of haar  CO2-voetafdruk.

Visie

Green Energy Systems wil met de laatste techniek de afhankelijkheid naar fossiele brandstoffen doorbreken en zo haar bijdrage leveren aan de energietransitie voor een duurzame toekomst.

waarden